2024 Yılında Düzenlenen Etkinlikler

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Piyano, Arp ve Gitar Anasanat Dalı Lisans 1. Sınıf Öğrencisi Beren Melis Menekşe, 25 Nisan 2024 tarihinde, OMÜ Güzel Sanatlar Kampüsü Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda bir piyano resitali icra etti.

Menekşe, çalışmalarını Öğretim Üyemiz Prof. Olga Hasanova ile sürdürmektedir.

Konser Programı (Besteci - Eser)

  • J.S. Bach - Mi Majör Prelüd ve Füg No. 9, BWV 854
  • R. Schumann - Papillons Op. 2
  • F. Lizst - Macar Rapsodisi No. 6

Konsere ait fotoğraf ve video galerisi için buraya tıklayınız.

bmmafis1

Konservatuvarımız Müzikoloji Bölümü Öğrencileri, Öğretim Üyemiz Prof. Seyhan Bulut danışmanlığında hazırladıkları piyano eserlerini, 4 Nisan 2024 tarihinde OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda icra ettiler.

Konser programı için buraya tıklayınız.

sbpno

Konservatuvarımız Öğretim Elemanları Doç. Dr. Emre Pınarbaşı, Öğr. Gör. Abdullah Kadir Özaydın, Öğr. Gör. Turgay Kerse ve Arş. Gör. Naci Parlar, 23 Mart 2024 tarihinde LÖSEV tarafından Samsun Yelken Kulübü'nde düzenlenen Ramazan Programı kapsamında katılımcılara müzik dinletisi sundular. Etkinlik sonunda LÖSEV tarafından Öğretim elemanlarımıza teşekkür belgesi takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Etkinliğe dair haber metni ve fotoğraf galerisini görmek için buraya tıklayınız.

33

Akademik danışmanlığını Konservatuvarımız Müzikoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Fulya Açıksöz’ün yürüttüğü OMÜ Müzikoloji Topluluğu tarafından, 19 Mart 2024 tarihinde OMÜ Sahnesi’nde “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Opera Tanıtım Günleri-1” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirildi. Topluluğun opera tanıtım günleri serisinin ilki olan etkinliğe Samsun Devlet Opera ve Balesi Arp sanatçısı Emel Coşkun ve Piyano sanatçısı Diego Moccia konuk oldu. Moderatorlüğünü Konservatuvarımız Müzikoloji Bölümü Başkanı Prof. M. Özgü Bulut’un yaptığı etkinliğin sonunda Dr. Öğretim Üyesi Fulya Açiksöz tarafından katılımcılara fidan sertifikası takdim edildi.

Etkinlikle ilgili haber metni ve fotoğraf galerisi için buraya tıklayınız

arp1

Müzik Bölümümüz Öğretim Elemanları Prof. Seyhan Bulut ve Arş. Gör. Mustafa Çağatay Erol, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü tarafından 6 Mart 2024 tarihinde düzenlenen I. Ulusal Gerontoloji Sempozyumu kapsamında bir flüt - gitar dinletisi icra etti. Dinletide Heitor Villa Lobos'un "Melodia Sentimental" ve "Modinha" ile Laurent Boutros'un "Amasia" isimli eserleri seslendirildi.

Bulut ve Erol'a dinleti sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

İlgili sempozyum hakkında Üniversitemiz tarafından yayımlanan haber ve fotoğraf galerisi için buraya tıklayınız.

sempozyum_afisi1

Üniversitemiz tarafından, 23 Şubat 2024 tarihinde Akademik Değerlendirme ve Ödül Töreni, düzenlendi.

OMÜ Kurupelit Kampüsü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) akademik aşama kaydeden farklı birimlerden akademisyenler, düzenlenen “Akademik Değerlendirme ve Ödül Töreni” ile binişlerini (cübbe) giydi.

Törende Konservatuvarımız Müzik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emin Ersöz Yiğit, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın’ın takdimiyle biniş giydi. Yiğit, hediyelerini Konservatuvarımız Müdürü Prof. Dr. Can Karahan'dan aldı.

Törende ayrıca Konservatuvarımız Müzik Bölümü Arş. Gör. Mustafa Çağatay Erol da klasik gitar resitali icrasında bulundu.

Resital Programı (Besteci - Eser)

  • Sergio Assad - Farewell
  • Çağdaş Üstüntaş - Karadeniz'in Yağmurları
  • Erturğrul Bayraktar - Naz Barı
  • Erturğrul Bayraktar - Süpürgesi Yoncadan

Üniversitemiz tarafından törenle ilgili yapılan haberi görmek için buraya tıklayınız.

binistakdim2024-1