2016 ve Daha Önceki Yıllarda Düzenlenen Etkinlikler

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Öğretim Elemanları Doç. Fatih Akbulut ve Öğr. Gör. Arif Türker Gündoğdu, 29 Haziran - 2 Temmuz 2016 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde gerçekleşen 10. Türkiye Gitar Buluşmasında yer aldı. Akbulut, buluşmanın "Gitar Dersleri" başlıklı etkinliğinde, etkinlik katılımcılarına ders verdi. Gündoğdu ise etkinlik boyunca süren gitar fuarında, el yapımı olarak ürettiği klasik gitarları sergiliyerek katılımcıların beğenisine sundu.

Etkinliğin resmî internet sayfası ve programına ulaşmak için buraya tıklayınız.

tgb10

Konservatuvarımız Öğretim Üyeleri Prof. Olga HASANOĞLU (Piyano) ve Dr. Öğr. Üyesi Ols CINXO (Keman) tarafından, 17 Mayıs 2016 tarihinde ve OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda, keman ve piyano resitali icra edilmiştir.

Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Melihat GÜLSES, konservatuvarımız öğretim elemanları ve öğrencileri ile birlikte, Dünya Ses Günü etkinlikleri kapsamında, 14 Nisan 2016 tarihinde bir konser gerçekleştirmiştir.

Haber metni ve fotoğraf galerisi: https://www.omu.edu.tr/tr/icerik/omude-melihat-gulses-aksami

mg2

Konservatuvarımız Öğretim Üyeleri Doç. Fatih AKBULUT ve Öğr. Gör. Dr. Emre PINARBAŞI, 12 Nisan 2016 tarihinde bir "Ney & Gitar Duo Konseri" vermişlerdir.

Konservatuvarımız Öğretim Üyeleri Doç. Seyhan BULUT ve Doç. Fatih AKBULUT, 29 Mart 2016 tarihinde "İspanyol ve Latin Esintileri" başlıklı bir flüt ve gitar duo konseri verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Küçük Salon'da gerçekleşen etkinlikte ayrıca konservatuvarımız Öğretim Üyesi Doç. Muzaffer Özgü BULUT, vurmalı çalgılar ve beden perküsyonu icraları ile konuk sanatçı olarak yer aldı.

Etkinliğe dair Arena Gazetesi'nin 31 Mart 2016 tarihili haberini görmek için lütfen bağlantıya tıklayınız: http://basinda.omu.edu.tr/032016094.jpg

fg1

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Geleneksel Türk Müziği Anasanat Dalı Öğretim Elemanları ve Öğrencileri tarafından, 29 Aralık 2015 tarihinde, OMÜ Güzel Sanatlar Kampüsü OMÜ Sahnesi'ndei solo Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan bir konser icra edilmiştir.

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Öğretim Elemanları Doç. Fatih Akbulut ve Öğr. Gör. Arif Türker Gündoğdu, 1-4 Temmuz 2015 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde gerçekleşen 10. Türkiye Gitar Buluşmasında yer aldı. Akbulut, buluşmanın "Gitar Dersleri" başlıklı etkinliğinde, etkinlik katılımcılarına ders verdi. Gündoğdu ise etkinlik boyunca süren gitar fuarında, el yapımı olarak ürettiği klasik gitarları sergiliyerek katılımcıların beğenisine sundu.

Etkinliğin resmî internet sayfası ve programına ulaşmak için buraya tıklayınız.

tgb09

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Öğretim Elemanları Doç. Fatih Akbulut ve Öğr. Gör. Arif Türker Gündoğdu, 13-16 Temmuz 2014 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde gerçekleşen 10. Türkiye Gitar Buluşmasında yer aldı. Akbulut, buluşmanın "Gitar Dersleri" başlıklı etkinliğinde, etkinlik katılımcılarına ders verdi. Gündoğdu ise etkinlik boyunca süren gitar fuarında, el yapımı olarak ürettiği klasik gitarları sergiliyerek katılımcıların beğenisine sundu.

Etkinliğin resmî internet sayfası ve programına ulaşmak için buraya tıklayınız.

tgb08

Konservatuvarımız Öğretim Üyeleri Prof. Olga HASANOĞLU (Piyano) ve Doç. Seyhan BULUT (Flüt), OMÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Doç. Dr. Yakup Alper VARIŞ (Viyola), Dr. Öğr. Üyesi Sonat COŞKUNER (Keman), Öğr. Gör. Devrim ÖZTÜRK (Viyolonsel) ve Samsun Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Canan ÜNAL (Keman), 24 Aralık 2013 tarihinde, OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir oda müziği konseri vermişlerdir.

Konservatuvarımız Öğretim Üyeleri Prof. Olga HASANOĞLU (Piyano) ve Doç. Seyhan BULUT (Flüt) ile Samsun Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Canan ÜNAL (Keman)'dan oluşan Motif Trio Grubu, 21 Ekim 2013 tarihinde ve OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda, 20. Yüzyıl bestecilerinden oluşan bir repertuvar ile konser vermişlerdir.

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Öğr. Gör. Arif Türker Gündoğdu, 4-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde gerçekleşen 7. Türkiye Gitar Buluşmasında yer aldı. Gündoğdu, etkinlik boyunca süren gitar fuarında, el yapımı olarak ürettiği klasik gitarları sergiliyerek katılımcıların beğenisine sundu.

Etkinliğin resmî internet sayfası ve programına ulaşmak için buraya tıklayınız.

tgb07

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Fatih Akbulut ve Öğr. Gör. Arif Türker Gündoğdu, 12-14 Temmuz 2012 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde gerçekleşen 6. Türkiye Gitar Buluşmasında yer aldı. Akbulut, buluşmanın "Gitar Dersleri" başlıklı etkinliğinde, etkinlik katılımcılarına ders verdi. Gündoğdu ise etkinlik boyunca süren gitar fuarında, el yapımı olarak ürettiği klasik gitarları sergiliyerek katılımcıların beğenisine sundu.

Etkinliğin resmî internet sayfası ve programına ulaşmak için buraya tıklayınız.

tgb06