Öğretim Üyelerimizin Lisansüstü Sınıflarından Oda Müziği Konserleri

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 20 Haziran 2022

OMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı Müzikte Yorumculuk Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik Programları ile Güzel Sanatlar Eğitimi Ana Bilim Dalı Müzik Eğitimi Doktora Programı Öğrencileri, Konservatuvarımız Müzik Bölümü Öğretim Üyelerimizden Prof. Gülşen ANNAGİYEVA ve Prof. Seyhan BULUT danışmanlığında, 13 ve 15 Haziran 2022 tarihlerinde oda müziği konserleri gerçekleştirdiler.

Prof. Gülşen ANNAGİYEVA Müzik Anasanat Dalı Müzikte Yorumculuk Programı Oda Müziği Konseri (13 Haziran 2022)

OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda yer alan konserde Barok dönemden 20. Yüzyıla uzanan geniş bir repertuvar dinleyici ile buluştu. Konserde Prof. Gülşen ANNAGİYEVA (Piyano), Sıla ÇAKAR (Viyolonsel), Orkun ÜNAL (Viyolonsel) ve Hatun SEZGİN (Soprano) icracı olarak yer aldılar.

Prof. Seyhan BULUT Müzik Anasanat Dalı Müzikte Yorumculuk Programı Oda Müziği Konseri (15 Haziran 2022)

OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda yer alan konserde besteciler P. MASCAGNI, A.Ş. GÜRMERİÇ, J.B. BOISMORTIER, T. ERDENER ve D. SHOSTAKOVICH'in eserleri seslendirildi. Konserde Prof. Seyhan BULUT (Flüt / Piccolo), Prof. Olga HASANOĞLU (Piyano), Selen Eylül ÇAMLITEPE (Klarnet), Mustafa Çağatay EROL (Gitar), Ozan ÖZDEMİR (Viyolonsel), Mert ÜNAL (Trombon) ve Ayşegül KELEŞLER GÜMÜŞ (Soprano) icracı olarak yer aldılar.