Mezun Kart Uygulaması Hakkında Duyuru

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 6 Aralık 2022

Üniversitemizin mezunlarımızla bağlarını güçlendirmek, iletişimi artırmak ve Üniversitemizin çeşitli imkânlardan faydalanmasının devamlılığını sağlamak amacıyla "Mezun Kart" uygulamasına geçilmiştir.

Mezun kimlik kartı avantajları:

• OMÜ Sosyal Tesislerinin (Konuk Evi, OMÜ Sahil Tesisleri, Olimpik Havuz, Spor Salonları, Yemekhaneler) olanaklarından faydalanması,
  • Merkez Kütüphaneden faydalanması,
  • Kartın Güvenlik Görevlilerine gösterilerek kampüs giriş ve çıkışlarında kolaylık sağlanması.

Kartın kapsamını genişletmek için çalışmalar devam etmektedir.

Mezun kimlik kartı için fiziki ve sanal olarak iki seçenek sunulmuştur. Fiziki kimlik kartı almak isteyenlerin; kart ücretini belirtilen hesaba yatırarak, başvurusunu mezun bilgi sistemi üzerinden yapması gerekmektedir.

Sanal mezun kimlik kartı uygulaması da mezun bilgi sistemi üzerinden ücretsiz olarak yapılabilmektedir.

Her iki tip kart başvurusu için de mezun öğrenicinin mezun bilgi sistemine üyeliği yoksa öncelikle sisteme kaydını yapması gerekmektedir.

Mezun bilgi sistemi için buraya tıklayınız.
Fiziki kart başvurusu ile ilgili gerekli bilgiler için buraya tıklayınız.