Geleceğin Sanatçıları Devlet Konservatuarından Mezun Oldu

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 30 Haziran 2022

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Gelenksel Türk Müzikleri Anasanat Dalı öğrencilerimizin mezuniyet töreni, 30 Haziran 2022 tarihinde OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz BATUK, Konservatuar Müdürümüz Prof. Dr. Ferit BULUT, akademisyenler, öğrenciler, ve mezunlarımızın ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından, mezunlarımızın akademik danışmanları Öğr. Gör. Oğuz YILMAZ şefliğinde icra ettiği dinleti ile devam etti. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'nden eserler seslendirilen dinleti, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Törende dinleti sonrası, sırasıyla Prof. Dr. Cengiz BATUK ve Prof. Dr. Ferit BULUT'un konuşmaları yer alırken, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Müzik Bölümü Geleneksel Türk Müzikleri Anasanat Dalı Öğrencilerinden Nurseli ÖCAL birincilik, Kadriye ÖZKAHRAMAN ikincilik ve Burak YÖNDEM üçüncülük ödüllerini Konservatuvar Müdürümüz Prof. Dr. Ferit BULUT'un takdimleri ile aldılar. Tören, mezunlarımızın kep fırlatması ve hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Mezunlarımızı tebrik eder, gelecekteki hayatlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet törenine dair detaylı haber metni ve fotoğraf galerisi için lütfen buraya tıklayınız.