Öğretim Elemanımız Yönetiminde Lisansüstü Resitaller ve Oda Müziği Konseri İcra Edildi

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 26 Ocak 2023

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı Sanatta Yeterlik Programı Öğrencileri Orkun ÜNAL ve Hilmi Nadir YÜKSEL, Konservatuarımız Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Gulshan ANNAGHIYEVA yönetiminde iki resital ve bir oda müziği konseri icra etti.

20 Ocak 2023'te Ünal'ın viyolonsel resitali, 25 Ocak 2023 tarihinde Yüksel'in viyola resitali gerçekleşti. 23 Ocak 2023 tarihinde ise iki öğrencinin de sahne aldığı oda müziği konseri icra edildi.

Tüm etkinlikler Konservatuvarımızın Konser Salonu'nda yer alırken, Öğretim Üyemiz Prof. Gulshan ANNAGHIYEVA etkinliklerin tamamında piyano icracısı olarak yer aldı.

20 Ocak 2023 tarihli resitalin programı için buraya tıklayınız.

23 Ocak 2023 tarihli oda müziği konserinin programı için buraya tıklayınız.

25 Ocak 2023 tarihli resitalin programı için buraya tıklayınız.