Yetenek Kapısı Hakkında Duyuru

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 14 Ekim 2022

Değerli Öğrenci ve Mezunumuz,

Eğitiminizin yanında kariyer gelişiminize desek vermek ve farklı kariyer imkânlarına erişiminizi kolaylaştırmayı önemsiyoruz.

Bu doğrultuda üniversite kariyer merkezimiz iş/staj ilanları ve kariyer etkinliklerinden ve kariyer fuarlarından haberdar olup kolayca başvurabileceğiniz ve profesyonel kariyer danışmanlığı alabileceğiniz çevrimiçi platform olan “Yetenek Kapısı” hizmetinize sunmuştur. Sizlere sunduğumuz kariyer fırsatlarından faydalanabilmeniz için, Yetenek Kapısı https://www.yetenekkapisi.org/register adresi üzerinden sisteme dâhil olmanızı öneriyoruz.

İş/Staj İlanları, Etkinlikler, Kariyer Fuarları ve Duyurulardan en önce haberdar olmak için Yetenek Kapısını düzenli olarak ziyaret etmenizi önerir, ihtiyacınız olduğu her zaman Kariyer Merkezimizden destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

OMÜ KARİYER MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

Yetenek Kapısı Tanıtım Sunumu için buraya tıklayınız.

=======================================

OMÜ KARİYER MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ