Öğrencilerimizden Mezunlar Günü Dinletisi

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 16 Ekim 2023

Üniversitemizin farklı kuşaklarından mezunlarının katıldığı OMÜ Mezunlar Günü’nün akşam yemeği etkinliği, 13 Ekim 2023 tarihinde OMÜ Konukevi’nde gerçekleşti. Yemeğe Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, eski Milletvekili Akif Gülle, Sinop Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, TÜİK Bölge Müdürü Halil Emecen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır ile Prof. Dr. Murat Terzi, Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, akademisyenler ve mezun öğrenciler katıldı.

Etkinlik kapsamında Müzik Bölümü Geleneksel Türk Müziği Anasanat Dalı öğrencilerimizden İbrahim Can Kanlısu (Bağlama), Erkut Yıldız (Bağlama), Emine Enzel Ocaklı (Bendir) ve Faruk Çetin (Vokal) katılımcılara bir dinleti sundular. OMÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencisi Baha Karpuz (gitar) da öğrencilerimize eşlik etti.

Öğrencilerimiz Rektör Ünal’dan teşekkür belgesi aldı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikle ilgili detaylı haber için buraya tıklayınız.