Konservatuvarımız 16. OMÜ Tantım Günleri'nde Yer Aldı

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 20 Mayıs 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 16. OMÜ Tanıtım Günleri, 16-17-18-19 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Konservatuvarımız Tanıtım Günleri'ne üç etkinlikle katıldı. Birinci gün OMÜ Yaşam Merkezi'nde açılan tanıtım stantlarında yer alan kurumumuz, stantları ziyaret eden üniversite adaylarının sorularını cevapladı. Aynı gün Müzikoloji Böümü Dr. Öğr. Üyesi Fulya AÇIKSÖZ ise "Yetenek Sınavları ile İlgili Bilgilendirme" seminerinde yer alarak, kurumumuzun her yıl öğrenci alımı için düzenlediği özel yetenek sınavlarının yapılışı ile ilgili bilgiler verdi. Son olarak etkinliklerin üçüncü gününde Türk Müziği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serhat YENER yönetiminde Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından OMÜ Yaşam Merkezi'nde bir Türk Sanat Müziği konseri verildi.