Devlet Konservatuvarı ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Elemanlarından Tasavvuf Müziği Konseri

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 27 Nisan 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü ve OMÜ İlahiyat Fakültesi Türk Din Musikisi Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından 26 Nisan 2022 tarihinde Tasavvuf Müziği Konseri gerçekleştirildi.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Mavi Salon'da gerçekleşen konserin icra heyetinde Konservatuvarımız Türk Müziği Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Emre Pınarbaşı (Ney), Öğr. Gör. Abdullah Kadir Özaydın (Tanbur), Öğr. Gör. Turgay Kerse (Kanun) ve Arş. Gör. Naci Parlar (Keman) yer aldı. OMÜ İlahiyat Fakültesi Türk Din Musikisi Anabilim Dalı öğretim elemanları Prof. Dr. Ahmet Çakır (Solist) ve Arş. Gör. Sanem Arslan (Ritim) ise konserde konuk sanatçılar olarak yer aldılar.