Birinci Sınıflar İçin Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 7 Ekim 2022

Konservatuvarımızın tüm bölümlerindeki birinci sınıf öğrencileri için 7 Ekim 2022 Cuma günü oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Konservatuvarımızın Konser Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Müdür Yardımıcımız Dr. Öğr. Üyesi Emin Ersöz YİĞİT, Geleneksel Türk Müzikleri Anasanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Emre PINARBAŞI, Müzikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Pınar BEŞEVLİ, Piyano, Arp ve Gitar Anasanat Dalı Arş. Gör. Mustafa Çağatay EROL ve Konservatuvar Sekreteri Turgut YILMAZ, öğrencilere üniversitenin çalışma sistemi, yıl içinde gerçekleştirilecek faaliyetler, öğrenci toplulukları ve Konservatuvar binasının kullanımı gibi konularda önemli bilgiler verdi.

OMÜ Devlet Konservatuvarı olarak tüm öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar dileriz.