2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıt Duyurusu

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 2 Eylül 2024

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları, Konservatuvarımız için 6 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır. Öğrencilerimizin ders kayıtlarını tamamlayıp danışman onayına gönderecekleri son tarih 18 Eylül 2024 şeklindedir.

Tüm öğrencilerimiz https://ubys.omu.edu.tr adresi üzerinden ders kaydı yapacaktır. Konservatuvarımıza 2024 yılında kesin kayıt yaptırarak yerleşen öğrencilerimizin ilgili adrese giriş yapabilmeleri için öncelikle https://parola.omu.edu.tr/ adresi üzerinden kendilerine ait bir öğrenci hesabı oluşturmaları gerekmektedir. Parola alındıktan sonra ubys.omu.edu.tr adresine gidilerek ders kaydı yapılabilecektır. ubys.omu.edu.tr sistemindeki hesabın kullanıcı adı öğrenci numarasıdır.

Parola oluşturmada veya sisteme giriş yapmakta sıkıntı yaşayan öğrencilerimiz ubysdestek@omu.edu.tr e-posta adresi ile vakit kaybetmeden iletişime geçmelidir.

2024-2025 Güz Döneminde yapılacak ortak dersler (İngilizce, Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi) öğrencilerimizin kendi tercihine göre yüz yüze veya uzaktan (çevrimiçi) olarak yapılabilmektedir.

2024 yılında kesin kayıt yaptırarak konservatuvarımıza yerleşen öğrencilerimiz için İngilizce Muafiyet Sınavı 18 Eylül 2024 tarihinde yapılacaktır.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ders kayıt rehberi, ortak dersler kayıt duyurusu ve ders kayıt takvimine ulaşmak için buraya tıklayınız.