Piyano ve Oda Müziği Konseri Gerçekleşti

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 22 Aralık 2022

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Olga HASANOVA tarafından "Nice Müzikler" başlıklı bir piyano ve oda müziği konseri düzenlendi.

21 Aralık 2022 tarihinde OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu'nda yer alan ve yoğun izleyici katılımının olduğu konser, Hasanova'nın solo piyano icrası ile başladı. Sonrasında Konservatuvarımız ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanları ve Öğrencilerinin oda müziği icraları ile devam etti.

Konser Programı:

Solo Piyano İcrası (Prof. Olga HASANOVA)

D. SCARLATTI - Fa minör Klavye Sonatı

W.A. MOZART - Rondo alla Turca

L. van BEETHOVEN - Für Elise

F. CHOPIN - Fantasie-Improptu

C. DEBUSSY - Arabesque No. 1

T. KULİYEV - Gaytağı

==============================

Oda Müziği İcraları

N. PAGANINI - Terzetto (Keman: Dr. Öğr. Üyesi Erdem ÇAĞLAR / Çello: Öğr. Gör. Devrim ÖZTÜRK / Gitar: Doç. Fatih AKBULUT)

T. KULİYEV - Qızıl Yüzük (Şan: Ruslan ABBASZADE / Piyano: Prof. Gulshan ANNAGHIYEVA)