Caixaforum'da Beden Müziği Müzesi / Kekeça Beden Müziği Topluluğu - 06.07.2023

Özgü Bulut'un çeşitli beden müziği stillerine ve kültürel ritim kalıplarına atıf yapan taklit edilebilir müzikal malzeme kullanarak bestelediği 20 dakika süreli aleatorik seyirci etkileşimli müzik ilk gün Francesca Salcedo ve Özgü Bulut tarafından; diğer günlerde Özgü Bulut'un üyesi olduğu KeKeÇa Beden Müziği Topluluğu'ndan Ayşe Akarsu ve Gökçe Gürçay ile birlikte Katalonya'nın önde gelen sanat-sergi kurumlarından Caixaforum'un Madrid, Barselona, Zaragoza ve Palma'daki merkezlerinde toplam 13 kez sahnelendi.

7'den 77'ye

... "Bir adım atın ve hareketli heykelin bir parçası olun: multiritmik ve polifonik bir ortamda kendi bedeninizle müziği taklit edin, senkronize olun ve ona uyum sağlayın. Beden Müziği Müzesi, izleyicilerin çeşitli beden müziği tarzları ve ritim kalıplarını deneyimlemeleri ve keşfetmeleri için canlı heykellerin etkileşimli bir performansını sunuyor.

Uluslararası ve yerel kültürle çalışan, beden perküsyonu ve müzik aracılığıyla sanatsal ve eğitimsel projeler sunan bir grup olan KeKeÇa Beden Müziği Topluluğu, dersler ve atölye çalışmaları veriyor; gençlerle, dezavantajlı gruplarla ve dünya çapındaki diğer topluluklarla işbirlikleri ve projeler geliştiriyor."

Etkinlik Duyurusu: https://caixaforum.org/es/madrid/p/museo-de-la-musica-corporal_a148401715