Dr. Öğr. Üyesi Murat GÜREL Lisans 4 Bitirme Projesi Dersi Sunumları - 06.06.2022

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 18 Temmuz 2022

“Murat GÜREL Lisans 4 Bitirme Projesi Dersi Sunumları” kapsamında OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu’nda, 6 Haziran 2022 tarihinde bir etkinlik gerçekleştirildi.

Konservatuvarımız Müzik Bölümü Geleneksel Türk Müzikleri Anasanat Dalı Lisans 4. Sınıf Öğrencileri Ahmet Can SOYLU, Burçin GÜRPINAR, Nurcan YALÇINDAĞ ve Serkan ZEVKİBOL; Dr. Öğr. Üyesi Murat GÜREL danışmanlığında, Türk müziği nazariyatı, icra transkripsiyonu ve icra analizi alanlarındaki araştırmalarını sundular. Soru-cevap bölümüyle sona eren etkinlikte, OMÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ferit BULUT sunumları için öğrencileri kutladı ve teşekkür belgelerini takdim etti.

BI%CC%87TI%CC%87RME