2020 Yılında Düzenlenen Etkinlikler

Konservatuvarımız öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Pınar Beşevli SOLMAZ ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Eren ARIN koordinatörlüğünde, 15 Şubat 2020 tarihinde oda müziği konseri gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserde, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi ve ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat AŞKIN'ın yanı sıra, Öğr. Gör. Kenan TATLICI* (Piyano - Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi), Arş. Gör. Emin Ersöz YİĞİT (Piyano - OMÜ Devlet Konservatuvarı) ve Barış AYGÜN (Viyolonsel - OMÜ Güzel Sanatlar Enstisüsü Müzik ASD Yüksek Lisans Öğrencisi) yer aldı.

Konserde ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Eren ARIN'ın "Traditional" isimli bestesi ilk kez seslendirildi.

Konser sonunda Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ferit BULUT ve Müzikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Pınar Beşevli SOLMAZ tarafından performanslarıyla göz dolduran sanatçılara, Üniversite kampüsünde adlarına dikilecek fidanların sertifikaları ve çiçek takdim edilirken etkinlik koordinatörleri Dr. Öğr. Üyesi ve Mustafa Eren ARIN ve Dr. Öğr. Üyesi Pınar Beşevli SOLMAZ, konser sponsoru kuruluşlara teşekkürlerini ilettiler.

*Öğr. Gör. Kenan TATLICI, bu konsere Doç. Gökhan AYBULUS'un (Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı) yerine katılmıştır.

cihataskin-odamuzigi-revize2