2017 Yılında Düzenlenen Etkinlikler

Konservatuvar müdürümüz Prof. Olga HASANOĞLU, 2017 yılının son gününde Haberaks TV'de yayınlanan Haberin Sesi Programına konuk oldu.

20-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenen 3. Uluslararasın Müzik ve Dans Kongresi çerçevesinde OMÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü ve Konservatuvar öğretim üyesi Prof. Olga Hasanoğlu ve Konservatuvar öğretim üyesi Doç. Seyhan Bulut konuk sanatçıların da eşliği ile Motif Düo Dans Müzikleri Konserini gerçekletirdi.

Konser ilgi ile karşılanarak katılımcıların beğenisini kazandı.

M%C3%BCzikte%20Dans%20afi%C5%9F2
OMÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü ve Konservatuvar öğretim üyesi Prof. Olga Hasanoğlu ile Konservatuvar öğretim üyesi Doç. Seyhan Bulut "Müzik ve Dans" konulu bir sunum ve dinleti gerçekleştirdi.

OMÜ Devlet Konservatuvarı Konser Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte Hasanoğlu ve Bulut müziğin farklı dönemlerine ait dans müziklerini ustalıkla icra ettiler.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Akbulut, İspanyol esintileri taşıyan solo konseri ile müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’ndeki konsere; akademisyenler, öğrenciler ve bazı Samsunlu vatandaşlar katıldı.

Seçkisinde F. Moreno Torroba, Isaac Albeniz ve Joaquin Turina gibi İspanyol bestecilerin eserlerine yer veren Doç. Dr. Akbulut performansıyla göz doldurdu. Akbulut, gitarıyla zaman zaman icra ettiği İspanyol müziğinin ulusal karakterini yansıtan bestelerle de konser atmosferini daha da canlandırarak temposuna dinleyicileri de ortak etti.

Castles of Spain (İspanya’nın Kaleleri), Suite Espanola, Hommage a Tarrega başlığı altındaki birbirinden güzel eserleri ustalıkla yorumlayarak müzikseverlerden büyük beğeni alan Doç. Dr. Fatih Akbulut konser sonrası kendisini yalnız bırakmayan müzikseverleri selamlayarak onlara şükranlarını sundu.

Haber metni ve fotoğraf galerisi için: https://www.omu.edu.tr/tr/icerik/fatih-akbuluttan-gitar-resitali

Afi%C5%9F%282%29.png