Yeni Ders Kayıt Sistemi Hakkında Duyuru

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 18 Eylül 2023

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi itibariyle Üniversitemiz ubys.omu.edu.tr adresine kayıtlı olan yeni bir yazılım sistemine geçmiştir. Bu sebeple geçmiş yıllarda kullanılan ubs.omu.edu.tr adresli sistem üzerinden ders kaydı yapılmayacaktır.

Konservatuvarımıza 2023 yılında kesin kayıt yaparak yerleşen yeni öğrencilerin parola.omu.edu.tr adresi üzerinden kendilerine hesap oluşturması gerekmektedir.

Bu grup dışında kalan öğrencilerimiz yeni sistemde de eski UBS şifrelerini kullanacaklardır.

Yeni sistemde kullanıcı adı kısmına yalnızca öğrenci numarası yazılacaktır. Eski sistemde öğrenci numarasının başına koyulan küçük o harfi, yeni sistemde kullanılmayacaktır.

Parola oluşturmada veya sisteme giriş yapmakta sıkıntı yaşayan öğrencilerimiz ubysdestek@omu.edu.tr adresi ile iletişime geçmelidir.