Üniversitemizden Akademik Değerlendirme ve Ödül Töreni

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 28 Şubat 2024

Üniversitemiz tarafından, 23 Şubat 2024 tarihinde Akademik Değerlendirme ve Ödül Töreni, düzenlendi.

OMÜ Kurupelit Kampüsü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) akademik aşama kaydeden farklı birimlerden akademisyenler, düzenlenen “Akademik Değerlendirme ve Ödül Töreni” ile binişlerini (cübbe) giydi.

Törende Konservatuvarımız Müzik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emin Ersöz Yiğit, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın’ın takdimiyle biniş giydi. Yiğit, hediyelerini Konservatuvarımız Müdürü Prof. Dr. Can Karahan'dan aldı.

Törende ayrıca Konservatuvarımız Müzik Bölümü Arş. Gör. Mustafa Çağatay Erol da klasik gitar resitali icrasında bulundu.

Resital Programı (Besteci - Eser)

• Sergio Assad - Farewell
  • Çağdaş Üstüntaş - Karadeniz'in Yağmurları
  • Erturğrul Bayraktar - Naz Barı
  • Erturğrul Bayraktar - Süpürgesi Yoncadan

Üniversitemiz tarafından törenle ilgili yapılan haberi görmek için buraya tıklayınız.