Kariyer Danışmanlığı Hizmeti

Yazar: mustafacagatay.erol | Tarih: 8 Kasım 2023

Kariyer Danışmanlığı Hizmeti

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen çevrim içi internet platformu Yetenek Kapısından; Üniversite öğrenci ve mezunlarının etkinlikler, eğitimler, iş/staj ilanları ve Kariyer Fuarları gibi kariyer imkânlarından haberdar olup başvuru yapabilmektedir.

Yetenek Kapısı üzerinden; Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarının, Kariyer yönetimi ve iş arama süreçlerine yönelik soruları için sisteme kayıtlı kariyer danışmanlarından randevu alarak çevrim içi ya da yüz yüze görüşme yapabileceği "Kariyer Danışmanlığı" hizmete sunulmuştur.

Kariyer Danışmalığı Hizmetinden Nasıl Yararlanılır?

Üye Girişi yaptıktan sonra Kariyer Danışmalığı (sol tarafta) menüsünden;

• Kariyer danışmanından yüz yüze veya çevrim içi randevu alabilmek için takvimden tercih ettiğiniz saatin üzerine tıklayarak randevu işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Randevu saatiniz geldiğinde, çevrim içi kariyer danışmanlığı görüşmenize takvimdeki randevu saatinizin üzerine tıklayarak erişebilirsiniz.
  • Yüz yüze danışmanlık görüşmeleriniz için ise randevunuz onaylandıktan sonra danışmanınızla iletişime geçmelisiniz.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ykt